De BAYARD ZOMERACTIE? Die valt in de smaak! 
Tijdelijk 20% korting op een waterverzachter + een gratis ONA-filter.

Zacht water is goed voor je gezondheid, je energierekening en al je huishoudelijke apparaten. Deze zomer loop je helemaal warm voor perfect water. Bij bestelling van een nieuwe waterontharder, schenkt Bayard jou 20% korting* op de levering en plaatsing van een waterverzachter + een gratis ONA PURA drinkwaterfilter daarbovenop. Ona Pura maakt van elke waterkraan een natuurlijke bron van smaakvol drinkwater.

*20% korting, prijs excl. 21% BTW, op de levering en plaatsing van een Lucida of Onega waterontharder. Aanbieding geldig tot en met 31/07/2024.en niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen.

Bezorg me meer info!

Bestel vandaag een Bayard Waterontharder, ontvang 20% korting én een gratis ONA Pura filter

De Ona filter verwijdert ongewenste geur, kleur en smaak uit je water.

Bespaar tot 1000€ per jaar met een Bayard Waterontharder

PFAS-reductie met een Ona Pura filter

De Ona Pura waterfilter haalt onaangename smaken en geuren uit leidingwater en maakt van elke waterkraan een natuurlijke bron van zuiver drinkwater. Dankzij het gebruik van actieve kool reduceren we aanwezige PFAS uit het water.

MEER INFO

ONA PURA

Een Bayard waterontharder haalt kalk uit je stadswater en beschermt zo je woning. Dankzij een Bayard waterverzachter gaan je huishoudapparaten veel langer mee, bespaar je op energie, was- en onderhoudsproducten,  en voelt je huid en haar zachter aan.  

Bayard Waterontharder

Nooit meer 
kalkaanslag

MEER INFO

Bayard Water Experts
Puur & Kwaliteitsvol water. 

Dat is onze drijfveer!

Contacteer vandaag nog Bayard. Al meer dan 50 jaar zijn wij water experts. En als water experts streven we naar niets minder dan het beste water voor jou. Samen bekijken we het drinkwater in je regio en stellen we een passende oplossing voor.  Puur & kwaliteitsvol water: dat is onze drijfveer!

IK WIL MEER INFO

BAYARD WATER EXPERTS
OUDENAARDSESTEENWEG 275 B
8500 KORTRIJK

T. +32 (0) 56 20 62 35
INFO@BAYARDWATEREXPERTS.BE


+